Οτι θέλετε να μάθετε στη LivePedia

3/4/09

Το μη χείρον βέλτιστον

Στο παρελθόν οι αριστεροί έπαθαν πολλά από τους δεξιούς και από τότε έχουν καχυποψία σε κάθε κυβερνητική ενέργεια που αφορά τους πολίτες και τα δικαιώματα τους .




Κάθε ενέργεια που περιέχει καταστολή , έρευνα ,παραβίαση δικαιωμάτων είναι εκ των προτέρων καταδικαστέα ακόμη και αν είναι σωστή και γίνεται για να προστατεύει τους πολίτες από τους παράνομους



Η αστυνομία δεν μπορεί να αναχαιτίσει το έγκλημα .

Όταν δεν τα καταφέρνει την κατηγορούμε για ανικανότητα.

Όταν χρησιμοποιεί βία την κατηγορούμε για κατάχρηση.

Γνωρίζει κανείς πώς να πιάνεται ο παράνομος με ευγενικού τρόπους ;

Ο λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο του.

Το έγκλημα έγινε πολύπλοκο ,σύνθετο με τα απλά μέσα που γνωρίζαμε δεν αντιμετωπίζεται πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύγχρονες μέθοδοι.

Οι κάμερες ανήκουν στα σύγχρονα όπλα της αστυνομίας γιατί αντιδρούν ;



Τα αριστερά κόμματα από απο ιδεολογία και από σκοπιμότητα να φανατίσουν του οπαδούς τους να είναι αντίθετοι σε κάθε τι το κυβερνητικό και ενεργούν με αυτό τον τρόπο. Είναι κατά κάθε εξουσίας . Κάθε εξουσία καταπατά τα δικαιώματα των πολιτών .

Βέβαια και αυτό που προτείνουν περιέχει εξουσία και το παρελθόν έδειξε την ποιότητα της.

Το κόμμα της αντιπολίτευσης καταλαβαίνει την αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα αλλά δεν θέλει να χάσει αριστερούς ψηφοφόρους αλά και να μην δείξει ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση και έτσι συμπλέει με τους αριστερούς.

Οι οπαδοί νομίζουν ότι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχουν γίνει μαριονέτες στα χέρια μιας εξουσίας που αγωνίζεται να ρίξει την υπάρχουσα εξουσία .

Όλα δικά μας δεν μπορούμε να τα έχουμε .

Απόλυτη ελευθερία δεν υπάρχει .Μια κοινωνία για να υπάρξει χρειάζεται κανόνες και οι κανόνες είναι καταπάτηση της προσωπικής ελευθερίας στο όνομα του συνολικού συμφέροντος.

Οι κάμερες καταπατούν την έννοια της ατομικής ελευθερίας αλλά από την άλλη προστατεύουν τον πολίτη και αυξάνουν τις δυνατότητες της αστυνομίας .

Πρέπει να διαλέξουμε οι έννοιες στη απόλυτη μορφή τους δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν .

2 σχόλια:

  1. Μήπως όμως για τη μία που προστατεύουν, εκατό καταπατούν;
    Γνωρίζουμε άραγε τα δικαιώματά μας;
    Μήπως εκχωρώντας ορισμένα από αυτά βρεθούμε ξαφνικά και άνευ αιτίας σιδεροδέσμιοι ή "εξοστρακισθέντως" πυροβολημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 22/1/2017
      Οι κάμερες και πολλά άλλα έγιναν πραγματικότητα απο αυτούς που κάποτε διαμαρτύρονταν και ξεσήκωναν τον κόσμο. Αυτοί τώρα έχουν την εξουσία και δικαίως δεν διαμαρτύρονται ,ο κόσμος γιατί έπαψε να διαμαρτύρετε;.

      Διαγραφή